TEDxAthens 2014 – Survival Kit

November 14, 2014 Δημοσιεύτηκε από: Κανένα σχόλιο

survival kit

Σε λιγότερο από μια μέρα το TEDxAthens 2014 ξεκινά!  Εκ μέρους της ομάδας θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές μικρές, απλές και έξυπνες extra συμβουλές οι οποίες θα σας διευκολύνουν και θα σας βοηθήσουν να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα! Ξεκινάμε λοιπόν!

01) Ας αρχίσουμε με το πιο βασικό: Μην κανονίσετε τίποτα για το Σάββατο 15 Νοεμβρίου!

02) Το TEDxAthens 2014 πραγματοποιείται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών,  Λεωφόρος Συγγρού 107-109, 117 45 Αθήνα. Δες εδώ!

**Πλησιέστερος Σταθμός Μετρό: Συγγρού – Φιξ**

03) Να είστε στην ώρα σας! Η εκδήλωσή μας ξεκινάει στις 10.00. Καλό θα ήταν να είστε στο χώρο το αργότερο μια ώρα πριν για να κάνετε registration και να πάρετε τις θέσεις σας.

**Εγγραφές  8.30-10.00**

04) Τυπώστε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο και έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα (ή διαβατήριο- τα εισιτήρια είναι ονομαστικά!) Κάντε το registration σου στον 1ο όροφο.

Αν έχετε πρόσκληση ή είστε δημοσιογράφος με διαπίστευση, θα ολοκληρώσετε το registration σας στο ισόγειο.

**Αν έχεις εισιτήριο ανέργου, θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου και την κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ**

05) Mπορείτε να σταθμεύσετε και στο parking της Εθνικής Ασφαλιστικής πλησίον της Στέγης, πληρώνοντας 5€. Αν κλείσετε τη θέση σας μέσω του Park Around θα πληρώσετε 2€.

06) Εναλλακτικά, το taxibeat σας κάνει δώρο μία διαδρομή 10€, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό #TEDxAth, επιλέγοντας πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή paypal.

07) Θα έχετε όλοι ένα χάρτη που θα σας δείχνει που βρίσκονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος τη μέρα της εκδήλωσης. Μελετήστε τον καλά πριν τα πρώτα διαλείμματα για να ξέρετε ακριβώς τι σας περιμένει στους χώρους έξω από την αίθουσα!

08) Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε. Το προσωπικό μας θα κάνει ό,τι μπορεί για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί. Από απορίες σχετικά με τους χώρους της εκδήλωσης έως τυχόν προβλήματα με τον υπολογιστή σας. Επιτόπου, απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε φορά το ειδικό σήμα.

09) Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, βάλτε το κινητό σας στο αθόρυβο … Οι ομιλητές του TEDxAthens αξίζουν την πλήρη προσοχή σας και οι φορητοί υπολογιστές και τα κινητά αποσπούν την προσοχή – όχι μόνο τη δική σας αλλά και όσων είναι γύρω σας. Αν θέλετε να είστε online, μπορείτε να επιλέξετε τις αίθουσες του simulcast!

10) Επισκεφθείτε το COSMOTE Simulcast στον 5ο όροφο για να παρακολουθήσετε ζωντανά τις ομιλίες της κεντρικής σκηνής, σε ένα πιο ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον με μεγάλα και αναπαυτικά καθίσματα. Καθ’ όλη τη διάρκεια των διαλειμμάτων ελάτε να γνωρίσετε από κοντά μερικούς από τους φετινούς ομιλητές, εμπλακείτε σε δημιουργικές συζητήσεις και φορτίστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές στα ειδικά σημεία παροχής ρεύματος.

**Αμέσως μετά την ομιλία του, ο Luke Harding θα υπογράψει το βιβλίο του στο COSMOTE Simulcast**

11) Στο Microsoft Lounge στον 3ο όροφο, μπορείτε επίσης να δείτε από τις οθόνες όσα συμβαίνουν εντός της αίθουσας!

12) Απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και ροφημάτων στην κεντρική σκηνή και το COSMOTE Simulcast. Αν θέλετε να δείτε τις ομιλίες απολαμβάνοντας το φαγητό σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το Coca-Cola Food Court.

13) Κατεβάστε την εφαρμογή του Dean Johnson, θα τη χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του! iOSAndroid.

14) Γνωρίστε το HumanGrid και τις εθελοντικές οργανώσεις στην Ελλάδα στον 2ο όροφο.

15) Στο 2ο session θα μάθετε για ένα καινούριο project που ετοιμάζει το TEDxAthens!

Και ακόμα:

— Το επίσημο hashtag μας είναι #TEDxAth.

— Μην αφήνετε τα πράγματα σας εντός της αίθουσας κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

— Φρούτα βρίσκονται σε όλους τους χώρους της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

— Σε όλα τα διαλείμματα θα μπορείτε να απολαύσετε ζεστή σοκολάτα και καφέ.

— Ανακυκλώστε τα σκουπίδια σας στους ειδικούς κάδους.

— Ξεδιψάστε πίνοντας νερό ή ένα αναψυκτικό που θα βρείτε στα ψυγεία.

— Φυσικοί χυμοί ενέργειας σας περιμένουν στο 1ο διάλειμμα.

— Αρωματικές κρέμες και παραδοσιακό ρυζόγαλο θα βρείτε στο 2ο και στο 3ο διάλειμμα.

— Πάρτε μία δόση ενέργειας πίνοντας έναν espresso.

— Τα κύρια υλικά του menu μας είναι το μήλο και η κολοκύθα.

— Στο 1ο διάλειμμα θα κάνετε ένα μοναδικό blind tasting!

— I dance, therefore I am. Χόρεψε μόλις το ακούσεις!

–Οι πόρτες της κύριας αίθουσας δεν μπορούν να ανοίξουν γιατί οι ομιλίες βιντεοσκοπούνται.

Και φυσικά….. μην κανονίσετε κάτι για το βράδυ  γιατί μετά ακολουθεί πάρτυ!!

To Dewar’s σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ποτό και μουσική , με ένα Party το Σάββατο μετά το τέλος των ομιλιών.

**Dj Panos Tsilounis, Co-Founder and Co-Owner of Events Music Productions.

His love for music led him to make his first steps as a DJ in 1988 and ever since he strives to discover the latest musical trends while offering his audience a truly recreational experience. Panos’s passion for artistic and operational excellence makes him one of the most popular DJs and party organisers in Greece. His company’s track record, locally and abroad, consists of an ongoing target and along with his team, he seeks to create value by offering tailor-made services to any event he is involved with. 

Tο σχόλιο σας