Γιώργος Μουχταρίδης

Με συνολικά 25 χρόνια παρουσίας στο ραδιόφωνο, ο δημιουργός του επιτυχημένου ραδιοφωνικού σταθμού Pepper 9,66, Γιώργος Μουχταρίδης ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος. Ειδικότερα, γεννημένος στην Αθήνα, σπούδασε στη σχολή διοίκησης και οικονομίας και συνέχισε με σπουδές μετάφρασης στο Βρετανικό συμβούλιο. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία γράφοντας κριτικές δίσκων και παίρνοντας συνεντεύξεις από σημαντικούς έλληνες και ξένους μουσικούς για το μουσικό περιοδικό «ΗΧΟΣ & HI-FI». Παράλληλα, έγραφε θέματα μουσικής και σε περιοδικά γενικής ύλης όπως τα: «7 Ημέρες», «Εικόνες» και στο «7» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας.

Ο Γιώργος, εργάστηκε, επίσης, για την παραγωγή και διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ όπως το Womad,Kosmos Festival, River Party κ.ά. Ωστόσο, αυτό που τελικά τον κέρδισε ήταν το ραδιόφωνο.

Ξεκίνησε στο 4ο πρόγραμμα του κρατικού ραδιοφώνου και συνέχισε σε ιδιωτικά ραδιόφωνα, όπως στον Pop fm 92,4 και το Ρυθμό 101,1. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει βρεθεί σαν μουσικός παραγωγός, αλλά και διευθυντής σε δύο από τα πιο πετυχημένα μουσικά ραδιόφωνα των τελευταίων 20 ετών, το Kosmos 93,6 και της ΕΡΤ ενώ δημιούργησε τον Pepper 96.6 ,τον οποίο και έστησε από την αρχή.Έχει κυκλοφορήσει τέσσερεις συλλογές με τραγούδια με τίτλο “Τhe bright side of the road” που έγιναν όλες χρυσές. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι καλύτερες ώρες στο 24ωρό του είναι οι δύο πρωινές ώρες της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Pepper 9,66, όπου απολαμβάνει περισσότερο από οτιδήποτε!

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.